SANKELIV KRISTINE ENGER

Alex og Kristine 

gir råd om bestilling av trygge eteriske planteoljer 

Velg Kristine til veileder og bestill startpakke
Velg Alex til veileder og bestill startpakke

Å bestille trygge eteriske planteoljer til bruk i mat

Når du bruker eteriske oljer i mat og drikke er det avgjørende at de er 100 prosent ekte eteriske oljer godkjent for bruk i mat. Det finnes mange eteriske oljer der ute som er helt eller delvis syntetisk framstilt. Disse oljene kan være mer til skade enn til nytte for kroppen din. 

Det er derfor vi har denne informasjonen om hvordan du kan skaffe deg eteriske oljer på en trygg måte. Vi kjøper de eteriske oljene som vi selv bruker fra doTERRA. doTERRA er ledende på verdensmarkedet når det gjelder ren kvalitet og de oljene som kan brukes til mat har godkjent matgrad.

Det finnes mange gode eteriske oljer til bruk i mat. doTERRA har en startpakke som er spesielt bra å begynne med for oss i Norge. Den heter Norway Basic Essential Enrollment Kit. Startpakken inneholder fire eteriske oljer og to eteriske oljeblandinger: Sitron, Lavendel, Peppermint, Vill appelsin, On Guard og Zengest. De fem første av disse oljene bruker vi i oppskriftene i e-boka "Matmagi med planter - oppskrifter som bare gjør godt". Zengest brukes også i mat, og er en olje som er ekstra god når kroppens fordøyelsessystem trenger litt ekstra støtte. 

Vi er begge glad i å bruke eteriske planteoljer og har mye kunnskap om dette. Vi hjelper deg gjerne i gang med å bruke eteriske oljer i mat. Når du har valgt en av oss som din veileder og bestilt startpakken, se lenker over, kan du ta kontakt med oss. Vi vil veilede deg i gang helt gratis i forhold til dine egne behov og svare deg på de spørsmålene som du har.

Velkommen inn i de eteriske oljenes spennende verden,

Alex og Kristine